top of page

Investeer in leiderschap, omring je met people managers


Investeer in leiderschap

Waarom het succes van je organisatie afhangt van uw people managers:

  • Managers zijn de ambassadeurs van de organisatie. Hun rol bestaat eruit om het DNA en de ambities van de organisatie te vertegenwoordigen. Zij spelen ook een belangrijk rol in de interne communicatie en geven de juiste prioriteiten aan bij hun teamleden.


  • Tevens beschikken uw people managers over heel wat informatie over de business én de teamleden en kunnen ze aangeven wat er leeft en waar werk van gemaakt moet worden. Deze informatie is cruciaal om als management team de juiste beslissingen te kunnen nemen, degene die zowel de organisatie als elk teamlid in de juiste richting doen evolueren.


  • Een echte people manager beschikt over een uitgesproken passie om anderen te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling, evenals het verbeteren van teams en de gehele organisatie. Door middel van het creëren van een visie en het bieden van gerichte coaching, inspireren ze anderen om het beste uit zichzelf te halen. Dit leidt niet alleen tot de ontwikkeling van talent, maar ook tot groei- en retentiemogelijkheden voor de organisatie.


  • Nog een belangrijke taak van de manager is anderen aanmoedigen om succes te behalen. Dit betekent zowel mensen motiveren om naar bepaalde doelen toe te werken mensen. Even belangrijk is ook op tijd en stond durven een “nudge” te geven om hen buiten hun comfortzone te krijgen en het beste uit zichzelf te halen.


Echte people managers vertegenwoordigen het DNA en de ambities van de organisatie, zijn belangrijk voor interne communicatie en bieden waardevolle informatie over de business en teamleden. Hun rol om mensen te motiveren en buiten hun comfortzone te krijgen is van onschatbare waarde voor het behalen van succes. Kortom, investeren in leiderschap en je omringen met goede people managers is essentieel voor het succes van een organisatie.

Comments


bottom of page